Politika privatnosti

O web stranici Business Boulevard

Internet stranica www.businessboulevard.com (u daljenjen Business Boulevard) namijenjena je poduzećima, obrtnicima, lokalnim samoupravama i državnim institucijama koje žele unaprijediti i optimizirati svoje poslovanje koristeći visoke tehnologije. Izdavač i urednik internet stranice Business Boulevard je tvrtka:

Business Boulevard d.o.o.
Branislava Nušića 25
76100 Brčko distrikt BiH
Bosna i Hercegovina
JIB: 4600152950006

E-mail: kontakt@businessboulevard.com

Osobni podaci – svrha prikupljanja i obrade

Osobni podaci koje posjetitelji dobrovoljno ostave popunjavanjem kontakt formi na ovim internetskim stranicama koristit će se isključivo u svrhu pružanja informacija o proizvodima i uslugama iz stručnog područja za koje je posjetitelj iskazao interes.

Za komunikaciju s posjetiteljima, Business Boulevard koristi internu bazu podataka, čime osobni podaci ostaju samo kod Business Boulevarda. Osobni podaci nisu pohranjeni izvan teritorija Europske unije.

Web stranica Business Boulevard je smještena na serverima tvrtke:

Hetzner Online GmbH
Industriestr. 25
91710 Gunzenhausen, Deutschland
Tel.: +49 (0)9831 505-0
E-Mail: info@hetzner.com

Prava korisnika koji su kontaktirali Business Boulevard

Posjetitelj svoje kontakt podatke u svakom trenutku ima pravo pregledati i ažurirati, a ukoliko ih želi trajno obrisati, može se obratiti na adresu elektroničke pošte kontakt@businessboulevard.com.

Osobni podaci – pravna osnova prikupljanja i obrade

Posjetitelji internet stranice Business Boulevard kontaktom i slanjem osobnih podataka jasno iskazuju interes za pojedina stručna područja i usluge kojima se Business Boulevard bavi. U skladu s Europskom uredbom o zaštiti podataka EU 2016/679, Business Boulevardov je legitimni interes informirati posjetitelje koji su ostavili svoje podatke o uslugama za koje su iskazali interes, te se smatra da oni takvu komunikaciju očekuju i smatraju poželjnom.

Svaka informativna poruka poslana korisnicima temeljem gore opisanog legitimnog interesa omogućava jednostavno ulaganje prigovora na slanje ovakvih poruka, te će se u slučaju ovako uloženog prigovora isti bezuvjetno prihvatiti i po njemu postupiti.

Treće strane

Osim za gore opisane vlastite potrebe, Business Boulevard osobne podatke neće ustupati na korištenje trećim stranama.

Internetske adrese

Internetske (IP) adrese posjetitelja koriste se isključivo za izradu statističkih izvještaja putem servisa Google Analytics. Business Boulevard putem IP adrese ne može jednoznačno identificirati posjetitelje.

Kolačići

Za potrebe izrade i praćenja statistike posjetitelja, ove stranice koriste kolačiće (cookies) – male datoteke koje se zapisuju na računalo posjetitelja kako bi pomogle u prilagodbi korisničkog iskustva.

Sigurnost

Autentičnost internetskog poslužitelja moguće je utvrditi provjerom certifikata Business Boulevardada u internetskom pregledniku.

Razmjena informacija sa poslužiteljem Business Boulevard osigurana je snažnom enkripcijom.

Pružatelje usluga koje uključuju pristup osobnim podacima ustupljenim na korištenje, Business Boulevard odabire temeljem procjene rizika, te od svake treće strane koja ostvaruje pristup ovakvim podacima zahtjeva primjerenu razinu zaštite osobnih podataka.

Kontakt

Dodatne informacije o zaštiti osobnih podataka i politici privatnosti Business Boulevarda, možete zatražiti na kontakt@businessboulevard.com, a na istu se adresu možete obratiti i za ispunjavanje svojih prava na privatnost i zaštitu osobnih podataka.